Vaša korpa je prazna
Istorijat

                                   Istorijat.mala

 

Još od 2001. godine, kada je firma “Fokšan” d.o.o. osnovana u Beogradu kao porodična firma, postavili smo sebi cilj kontinuiranog unapređenja, planiranja budućih aktivnosti i širenja tržišnog učešća. Već više od 16 godina, bavimo se prometom robe i usluga i dugogodišnjim kvalitetom našeg rada svakodnevno beležimo napredak.

Sve ove godine, vođeni osnovnim vrednostima i načelima poslovanja kompanije, nakon čvrstih temelja, rasli smo i napredovali iz dana u dan. Gradili smo čvrste poslovne veze sa partnerima i klijentima, zasnovane na poverenju i uspešnoj saradnji.

Samo velikim trudom, radom, odgovornošću i poštenim pristupom poslu i odnosima sa klijentima, stekli smo renomirano ime u poslovnom svetu, koje danas predstavlja sinonim za kvalitet i uspešnost.

Dobru tradiciju poslovanja, na koju smo izuzetno ponosni, primenjujemo i dan danas, ali smo takođe otvoreni i ka inovativnim rešenjima, novim procesima i poslovnim modelima.

Akcenat je tada, kao i sada uvek stavljan na zaposlene u našoj kompaniji, jer su za uspeh zaslužni ljudi koji čine tim. Zato insistiramo na dobroj saradnji i međuljudskim odnosima, kako unutar kompanije, tako i sa poslovnim partnerima i klijentima.

Proizvoljni proizvodi

Promo video

youtube promo

Istaknut proizvod

Podaci o firmi

     PDF

   Osnovni podaci

   PIB firme

   Potvrda o PDV -u